Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به سخنانی مبنی بر اینکه فولاد آب بَر است، عنوان کرد: در کرمان بحث آب جدی است اما صنعت در افق ۱۴۰۴ بیش از ۱۵۰ میلیون مترمکعب آب مصرف نخواهد کرد که سهمی 105 درصدی است در حالی که اکنون ۹۴ درصد آب در کشاورزی استفاده می شود.

به گزارش ایسنا، "مهدی حسینی‌نژاد" امروز ۱۰ تیرماه در همایش تجلیل از مدیران برتر صنعتی و معدنی استان کرمان اظهار کرد: بیش از ۳۹ درصد تولید ناخالص داخلی معادن کشور از استان کرمان تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در سال گذشته توانستیم از ظرفیت‌های معدنی و صنعتی استان در راستای رشد و توسعه استفاده کنیم تصریح کرد: در راستای تکمیل زنجیره های سنگ آهن، ۱۰ میلیون تن شمش خواهیم داشت و به زودی کرمان تبدیل به استان فولادی کشور خواهد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: در سال گذشته در تکمیل زنجیره‌های مس، کرومیت و سنگ آهن بیش از ۳۵۰۰ میلیارد تومان پروژه افتتاح کردیم.

وی در ادامه افزود: مشکلاتی که صنعت ما درگیر آن است، در سایه همراهی و همدلی و با استفاده از ظرفیت های داخلی به راحتی قابل حل است.

حسینی‌نژاد با اشاره به عارضه یابی واحدهای صنعتی استان کرمان گفت: همه فاکتورها در استان موجود است و با توجه به آنها و استفاده از ظرفیت‌ها، مشکلات قابل حل است.

وی در پایان بیان کرد: ۴۰ درصد وصولی حقوق دولتی معادن کشور مربوط به استان کرمان است و تلاش می‌کنیم گردش مالی شرکت‌های بزرگ را به استان بیاوریم تا تسهیلات ارزان قیمت به واحدهای مشکل دار بدهیم و امیدواریم با استفاده از توان واحدهای صنعتیِ بزرگ مشکلات واحدهای کوچک را حل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام صنعت منطقه کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۵۴۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده